| | Ce PROGRAME/APLICATII folositi si la ce sunt utile | |
|
|
| Autor | Mesaj |
|---|
mihai959 Admin

Mesaje: 269 Thanks: -2 Data de inscriere: 23/04/2010 Varsta: 31 Localizare: Bucuresti
 | Subiect: Ce PROGRAME/APLICATII folositi si la ce sunt utile Vin 28 Mai 2010, 15:40 | |
| | bogdan373 a scris: | | Pentru cei care folosesc WM 6.5, un programel care arata ceasul langa baterie si bateria in procente: [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] |
 mai multe detalii aici [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] ______________________________________________________________________ postati aici ce .cab folositi, walpaper, programe, printscreen de pe imaginea tel. etc
DINIK - Anastasia + Taskbar v1.5 keyboard
  taskbar
    cum instalezi: 1 instaleaza sdkcertsnew2015.cab [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] 2. restart 3. instaleaza 3.Rhodium_keyboard_WVGA.cab si/sau 2.DINIK - Anastasia - Taskbar 4.restart [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] ____________________________________________________________________________________________________________________ ThrottleLanucher 1.9.1
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] border="0" alt="" />  [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] border="0" alt="" />  [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] border="0" alt="" />  [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] border="0" alt="" />[img][/img] download [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]licienta [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]dupa dezarhivare copiati licienta in folderul in care a-ti instalat teme si widget [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]_______________________________________________________________________________ htc dialer [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]phonex 2.2 daca bifati disable WM phone mai se elibereaza ram [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] viata este scurta distreaza-te in fiecare zi ca si cum ar fi ultima nu i-mi plac afirmatiile nefondate  [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] border="0" alt="" />  
Ultima editare efectuata de catre mihai959 in Sam 25 Sept 2010, 21:18, editata de 14 ori |
|
 | |
bogdan373 Moderator

Mesaje: 124 Thanks: 7 Data de inscriere: 23/04/2010 Varsta: 41 Localizare: Bucuresti
 | Subiect: Re: Ce PROGRAME/APLICATII folositi si la ce sunt utile Vin 28 Mai 2010, 18:42 | |
| Ca programe in prezent folosesc asa: 1) SPB Weather pt. vreme 2) NoData pt. a nu se conecta aiurea prin gprs 3) Resco File Explorer pt. explorer si pr a edita registrii 4) SKtools pt. optimizarea windows'ului 5) MySoftReset pt. ...soft-reset 5) IGO 8.3.4. pt. navigatie(ruleaza direct de pe ard, nu necesita instalare) Am mai folosit: 1)SpbMobileShell3.5.2. impreuna cu MobileSense3.5.3., dar mancau mult din procesor 2)implus_7_0_1, pt. mess 3)Touch 4)S2U2 Iar acum in loc de Samsung TD folosesc "gchrisTitanium_V1.3.1", care mie i-mi pare foarte ok  DOWNLOAD NEW 1.31 - [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] sau [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]download v1.2.1 - [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]detalii mai multe aici [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link][Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
Ultima editare efectuata de catre bogdan373 in Sam 29 Mai 2010, 07:00, editata de 2 ori |
|
 | |
leone Fidel

Mesaje: 65 Thanks: 8 Data de inscriere: 24/04/2010 Varsta: 38 Localizare: silvi marina[te]italy
 | Subiect: Re: Ce PROGRAME/APLICATII folositi si la ce sunt utile Vin 28 Mai 2010, 21:22 | |
| daca i-ti place, SpbMobileShell.v.3.0.1.,este versiunea care dupa parerea mea este cea mai reusita si se misca bine. Care ,este interesat de comenzi vocale poate utiliza Cyberon Voice SpeedDial ,MyMobile(vezi ecranul tel pe desktop si controlezi tel cu mouseul) , cel mai bun browser ,pentru ppc ,Skyfire ,si multe multe alte,gasiti pe [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] |
|
 | |
mihai959 Admin

Mesaje: 269 Thanks: -2 Data de inscriere: 23/04/2010 Varsta: 31 Localizare: Bucuresti
 | Subiect: Re: Ce PROGRAME/APLICATII folositi si la ce sunt utile Dum 30 Mai 2010, 14:19 | |
| | bogdan373 a scris: | Ca programe in prezent folosesc asa: 1) SPB Weather pt. vreme 2) NoData pt. a nu se conecta aiurea prin gprs 3) Resco File Explorer pt. explorer si pr a edita registrii 4) SKtools pt. optimizarea windows'ului 5) MySoftReset pt. ...soft-reset 5) IGO 8.3.4. pt. navigatie(ruleaza direct de pe ard, nu necesita instalare)
Am mai folosit: 1)SpbMobileShell3.5.2. impreuna cu MobileSense3.5.3., dar mancau mult din procesor 2)implus_7_0_1, pt. mess 3)Touch 4)S2U2
Iar acum in loc de Samsung TD folosesc "gchrisTitanium_V1.3.1", care mie i-mi pare foarte ok
 DOWNLOAD NEW 1.31 - [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] download v1.2.1 - [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] detalii mai multe aici [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] |
sper sa nu te deranjeze ca l-am editat putin   viata este scurta distreaza-te in fiecare zi ca si cum ar fi ultima nu i-mi plac afirmatiile nefondate  [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] border="0" alt="" />   |
|
 | |
bogdan373 Moderator

Mesaje: 124 Thanks: 7 Data de inscriere: 23/04/2010 Varsta: 41 Localizare: Bucuresti
 | Subiect: Re: Ce PROGRAME/APLICATII folositi si la ce sunt utile Dum 30 Mai 2010, 16:05 | |
| E ok! E mult mai bine asa. |
|
 | |
mihai959 Admin

| Subiect: Re: Ce PROGRAME/APLICATII folositi si la ce sunt utile Dum 30 Mai 2010, 22:02 | |
| cel mai tare browser de internet care am folosit [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] border="0" alt="" />  viata este scurta distreaza-te in fiecare zi ca si cum ar fi ultima nu i-mi plac afirmatiile nefondate  [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] border="0" alt="" />   |
|
 | |
mihai959 Admin

| Subiect: Re: Ce PROGRAME/APLICATII folositi si la ce sunt utile Mar 01 Iun 2010, 00:22 | |
| super gchris Titanium V1.3.1 si cel mai important nu ocupa prea mult ram forum modaco si download: [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] viata este scurta distreaza-te in fiecare zi ca si cum ar fi ultima nu i-mi plac afirmatiile nefondate  [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] border="0" alt="" />   |
|
 | |
bogdan373 Moderator

| Subiect: Re: Ce PROGRAME/APLICATII folositi si la ce sunt utile Mar 01 Iun 2010, 08:20 | |
| Eu dupa un Soft-Reset am 71ram cu gchris Titanium V1.3.1 instalat si restul programelor mentionate mai sus. |
|
 | |
flopyro

| Subiect: Re: Ce PROGRAME/APLICATII folositi si la ce sunt utile Vin 04 Iun 2010, 08:16 | |
| -TF3D V1.3 a lui nobody si rapid81 (User interface-homescreen) [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]-O2Flash V1.1 (tot de la rapid81) (lanterna) -Opera 10 (browser) -WMWifiRouter (router de pe marketplace) -Shazam (soft de recunoacut melodi, tot de pe Marketplace) -Fring (ptr skype, yahoo, gtalk...... [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]-Background Wizard V1.0 (faci sa apara background-ul si pe taskbar si pe "soft buttons" adica ai imaginea pe tot ecranul, nu ai sus si jos culoarea "albastra" sau a temei care o foloseshti) -Resco photo manager -Glympse (potzi trimite pozitzia ta actuala printr-un sms, este util !) -CallerID (itzi apare poza celui cate te suna MARE) -ArkSwitch(taskmanager) cam atat |
|
 | |
bogdan373 Moderator

| Subiect: Re: Ce PROGRAME/APLICATII folositi si la ce sunt utile Vin 04 Iun 2010, 08:20 | |
| ........IGO PRIMO, un soft de navigatie excelent. Hartile si vocile sunt compatibile cu cele din IGO8.3.x |
|
 | |
MANU26 Membru

| Subiect: Re: Ce PROGRAME/APLICATII folositi si la ce sunt utile Vin 04 Iun 2010, 09:32 | |
| dragi colegi, pune-ti si voi linkuri catre programele folosite de voi.poate dorim si noi unele kituri.multumesc. |
|
 | |
MANU26 Membru

| Subiect: Re: Ce PROGRAME/APLICATII folositi si la ce sunt utile Vin 04 Iun 2010, 10:40 | |
| haide ca vin cu un pack pe programe pt omnia 2 gt-i8000 [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] |
|
 | |
MANU26 Membru

| Subiect: Re: Ce PROGRAME/APLICATII folositi si la ce sunt utile Vin 04 Iun 2010, 10:51 | |
| si ceva poze cu ce contine pack-ul de mai sus [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link][Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] |
|
 | |
flopyro

| Subiect: Re: Ce PROGRAME/APLICATII folositi si la ce sunt utile Vin 04 Iun 2010, 12:17 | |
| |
|
 | |
MANU26 Membru

| Subiect: Re: Ce PROGRAME/APLICATII folositi si la ce sunt utile Lun 07 Iun 2010, 16:06 | |
| Salutare.... [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]Adaug un buchet de jocuri atat jar cat si cab pentru prea maritul SAMSUNG OMNIA 2 GT-I8000. Devirusate sunt dar nu am avut timp sa le incerc. bucurativa.... manu |
|
 | |
mihai959 Admin

| Subiect: Re: Ce PROGRAME/APLICATII folositi si la ce sunt utile Lun 07 Iun 2010, 20:58 | |
| WALLPAPER DESCARCATI DE AICI [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]htc dialer [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] viata este scurta distreaza-te in fiecare zi ca si cum ar fi ultima nu i-mi plac afirmatiile nefondate  [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] border="0" alt="" />   |
|
 | |
mihai959 Admin

| Subiect: Re: Ce PROGRAME/APLICATII folositi si la ce sunt utile Mar 08 Iun 2010, 03:45 | |
| phonex 2.2 daca bifati disable WM phone mai se elibereaza ram [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] viata este scurta distreaza-te in fiecare zi ca si cum ar fi ultima nu i-mi plac afirmatiile nefondate  [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] border="0" alt="" />   |
|
 | |
mihai959 Admin

| Subiect: Re: Ce PROGRAME/APLICATII folositi si la ce sunt utile Joi 17 Iun 2010, 00:07 | |
| ThrottleLanucher 1.9.1  [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] border="0" alt="" />  [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] border="0" alt="" />  [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] border="0" alt="" />  [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] border="0" alt="" />[img][/img] download [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]licienta [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]dupa dezarhivare copiati licienta in folderul in care a-ti instalat  viata este scurta distreaza-te in fiecare zi ca si cum ar fi ultima nu i-mi plac afirmatiile nefondate  [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] border="0" alt="" />   |
|
 | |
mihai959 Admin

| Subiect: Re: Ce PROGRAME/APLICATII folositi si la ce sunt utile Sam 19 Iun 2010, 12:55 | |
| DINIK - Anastasia + Taskbar v1.5   taskbar     cum instalezi: 1 instaleaza sdkcertsnew2015.cab 2. restart 3. instaleaza 3.Rhodium_keyboard_WVGA.cab si 2.DINIK - Anastasia - Taskbar 4.restart [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] viata este scurta distreaza-te in fiecare zi ca si cum ar fi ultima nu i-mi plac afirmatiile nefondate  [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] border="0" alt="" />  
Ultima editare efectuata de catre mihai959 in Sam 19 Iun 2010, 21:06, editata de 1 ori |
|
 | |
bogdan373 Moderator

| Subiect: Re: Ce PROGRAME/APLICATII folositi si la ce sunt utile Sam 19 Iun 2010, 15:42 | |
| ThrottleLanucher 1.9.1, este bestial. |
|
 | |
bogdan373 Moderator

| Subiect: Re: Ce PROGRAME/APLICATII folositi si la ce sunt utile Joi 01 Iul 2010, 19:30 | |
| Opera Mobile 10 Beta 3 pentru Windows Mobile, este capabil sa redea continutul flash de pe site-urile vizitate (Adobe Flash Player Mobile). Bannere-le, jocurile si aplicatiile flash de pe site-uri pot rula acum si in browser-ul telefonului mobil. Aceasta noua capabilitate este disponibila momentan numai pentru versiunea de Opera Mobile dedicata smartphone-urilor touch screen cu Windows Mobile. |
|
 | |
bogdan373 Moderator

| Subiect: Re: Ce PROGRAME/APLICATII folositi si la ce sunt utile Joi 08 Iul 2010, 17:41 | |
| Pentru cei care folosesc WM 6.5, un programel care arata ceasul langa baterie si bateria in procente: [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]editat mihai959- mai multe detalii in primul post |
|
 | |
Borfas Membru

| Subiect: Re: Ce PROGRAME/APLICATII folositi si la ce sunt utile Mier 29 Sept 2010, 19:53 | |
| mihai959 daca te rog imi dai si mie acea tastatura daca te rog frumos ? (fara acel skin) |
|
 | |
mihai959 Admin

| Subiect: Re: Ce PROGRAME/APLICATII folositi si la ce sunt utile Joi 30 Sept 2010, 10:18 | |
| | Borfas a scris: | | mihai959 daca te rog imi dai si mie acea tastatura daca te rog frumos ? (fara acel skin) |
care tastatura? toate imaginile de pe site au si un link de download! oricum cred ca la asta te referi [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] viata este scurta distreaza-te in fiecare zi ca si cum ar fi ultima nu i-mi plac afirmatiile nefondate  [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] border="0" alt="" />   |
|
 | |
Borfas Membru

| Subiect: Re: Ce PROGRAME/APLICATII folositi si la ce sunt utile Sam 02 Oct 2010, 21:07 | |
| | mihai959 a scris: | | Borfas a scris: | | mihai959 daca te rog imi dai si mie acea tastatura daca te rog frumos ? (fara acel skin) |
care tastatura? toate imaginile de pe site au si un link de download! oricum cred ca la asta te referi [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] |
da de asta vorbesc, dar pe mine ma streseaza ceva cum fac sa am sagetile alea jos stanga dreapta sus jos ? am reusit odata dar acum nu mai am habar cum am reusit sau daca vorbim de una si aceas tastatura, dar presupun ca da, oricum dupa instalare mie nu imi apar sagetile alea poate ma ajuti sa imi explici.thank |
|
 | |
| | Ce PROGRAME/APLICATII folositi si la ce sunt utile | |
|