| | | Autor | Mesaj |
|---|
iahimihai

| Subiect: Omnia II probleme Mier 13 Iul 2011, 22:04 | |
| Salutare , Am si eu un Omnia II de un an de zile. Toate bune si frumoase pana acum o saptamana, l-am inchis ca ma stresa cineva cu telefoane si cand sa-l deschid ramanea blocat la windows, i-am scos bateria, incerc sa-l deschid si iar face asa de vro 3-4 ori. A 2 zi ma trezesc cu el blocat, ii scot bateria si incerc sa-l aprind, dar el nu se mai deschidea deloc. Bun dau o re-softare si format la My storage. Acum ffunctioneaza, doar ca are momente cand ramane blocat dupa ce am primit un telefon sau mesaj si dupa ce ii scot bateria il aprind nu mai imi apare cine ma cautat...Ma poate ajuta si pe mine cineva cu o solutie? Nu as vrea sa renunt la el, dar deja ma bate rau |
|  | | mihai959 Admin

Mesaje: 269 Thanks: -2 Data de inscriere: 23/04/2010 Varsta: 31 Localizare: Bucuresti
 | Subiect: Re: Omnia II probleme Lun 18 Iul 2011, 17:04 | |
| | iahimihai a scris: | Salutare , Am si eu un Omnia II de un an de zile. Toate bune si frumoase pana acum o saptamana, l-am inchis ca ma stresa cineva cu telefoane si cand sa-l deschid ramanea blocat la windows, i-am scos bateria, incerc sa-l deschid si iar face asa de vro 3-4 ori. A 2 zi ma trezesc cu el blocat, ii scot bateria si incerc sa-l aprind, dar el nu se mai deschidea deloc. Bun dau o re-softare si format la My storage. Acum ffunctioneaza, doar ca are momente cand ramane blocat dupa ce am primit un telefon sau mesaj si dupa ce ii scot bateria il aprind nu mai imi apare cine ma cautat...Ma poate ajuta si pe mine cineva cu o solutie? Nu as vrea sa renunt la el, dar deja ma bate rau |
DUPA RESOFTARE FA SI O FORMATARE COMPLETA ASTA STIU DE LA ROMRILE CUSTOM PT A STERGE URMELE ROMULUI VECHI,  viata este scurta distreaza-te in fiecare zi ca si cum ar fi ultima nu i-mi plac afirmatiile nefondate  [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] border="0" alt="" />   |
|  | | iahimihai

| Subiect: Re: Omnia II probleme Vin 22 Iul 2011, 14:50 | |
| da am facut si o formatere imediata dar nimic alte ideei ? |
|  | | iahimihai

| Subiect: Re: Omnia II probleme Mar 16 Aug 2011, 16:42 | |
| telefonul merge 2-3 zile dupa care trebuie sa-i bag din nou rom... acum mai primesc si eroarea de shell32.exe ...stie cine ce este cu acesta eroare?
|
|  | | mihay_star

| Subiect: Re: Omnia II probleme Dum 22 Ian 2012, 18:23 | |
| Buna tuturor . Am si eu o problema , poate ma ajutati cumva , o sa incerc sa fac o descriere cit mai amanuntita a problemei : Am schimbat displayul si touch-ul vechi ,am incercat sa instalez androidul , iar de atunci imi arata phone off , airplane mode on . Bun , incerc sa-l trec pe phone on , airplane mode off , dupa muuulte incercari ,hard reset , soft reset , restart , trece in sfirsit , gaseste reteaua , incerc sa sun .. totul e ok , dupa citeva secunde pierde semnalul , sau daca nu-l pierde nu-l pot folosi , semnalul e prezent pe ecran , chiar in 3G dar nu pot suna si nici nu pot fi sunat . Precizez ca de cele mai multe ori , in incercarea telefonului de a intra in modul on , se deregleaza data , sau macar ora . Am resoftat cu un soft pregatit de pe modaco.com , dar tot la fel . L-am dus intr-un service unde mi s-a spus ca i s-a facut full resoft , tot nimica (starea sanatatii tipului de la sevice nu-i mai permite sa se bage si la partea hardware , tremuraturi ... ) l-am mai desfacut , l-am verificat vizual , dar din punct de vedere fizic pare ok . ceva sfaturi ?? |
|  | | chirita iulian

| Subiect: Re: Omnia II probleme Lun 09 Apr 2012, 18:27 | |
| salutare tuturor.ri eu am o problema cu acest tel.mai exact se bloscheaza in special i mesaje,chiar dak nu am nici un mesaj in tel.d multe ori se misca greu.mentionez k din 8 gb al liber aprozimativ 6 gb.vreau un sfat cit mai repede k nuj c sa mai fac q el.mia facut peri albi. |
|  | | |
Subiecte similare |  |
|
| | Permisiunile acestui forum: | Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
| |
| |
| |